Aspen Residence

  1. DSC_0645
  2. By adding steel details and extra wide composite lapped siding the home has a more modern feel, but still fits into its Victorian neighborhood.

  3. DSC_0668
  4. The studio apartment in the back of the lot was built around the existing spruce tree. In order to have the least impact on the neighbors the roof in the back of the apartment is a low curve.

  5. staircase - Copy
  6. The Entry looking up the stair to the Living Room

  7. living room
  8. The Living Area on the second floor used soaring roof to open the views up to Aspen Mountain. The distressed wood floor contrasted perfectly with the modern details. Interiors by ma2 architects.

  9. Kitchen-retouch
  10. The Kitchen used unique greenhouse windows and a large bay window to make the space light and airy

  11. front entry
  12. The proportions of the front elevation recall similar Victorian homes in the neighborhood, but the detailing is distinctly modern in nature.


© 2014 Anthe theme by Alaja